Victoria’s Secret lingerie beoordeling

Victoria Secret is een enorme rij van vrouwen `s producten die zijn ontworpen sexy in een of andere vorm te zijn. Hun lingerie sectie is een mix van verfijning en sex-appeal in een. Ze hebben een manier van het maken van lingerie zo mooi mogelijk al die tijd op zoek zeer verleidelijk. Het is echt een kunst die Victoria Secret heeft beheerst. Hun kleding is adembenemend om naar te kijken, met elk stuk op zoek naar meer glamoureus dan de volgende. Zelfs de lijn van kleding die is afgezwakt, heeft nog steeds een element van onschuldige sex-appeal aan. Met zo veel lijnen te sorteren, is er een voor ieder wat zeer intieme smaak.

victorias-secret_a

Als u op zoek bent naar iets van Victoria Secret, dan weet je wat ze zijn allemaal over. Ze hebben verschillende lijnen van de kleding die zijn afgestemd op verschillende soorten vrouwen of de verschillende stemmingen die vrouwen zou kunnen zijn op het gebied van verschil worden genoemd.; The Bombshell, de flirt, de verleidster, de romantische en de sensualist.

De Bombshell is een zeer verleidelijke lijn van lingerie. Elk stuk zal wow u meer dan de vorige. Ze hebben een geweldige job met het veranderen van het gebied van de blootstelling gedaan. Aan één stuk `s de splitsing die wordt blootgesteld, en in een ander` s de onderrug en achterwerk. De mix en match van ideeën en concepten is wat zal willen dat de gemiddelde vrouwen willen een paar verschillende stukken. Hun kleuren zijn meestal donker, het gebruik van veel zwarten en bruin met kant en frilly afwerking.

De flirt is een line-up van zeer hete zoek babypop ontwerpen. Deze babypoppen zijn als geen ander, met iedereen een beetje anders dan de volgende. Veel stukken hebben een apart kledingstuk dat drapeert over de rug en wordt geleverd met bijpassende bh’s en ondergoed. De mix en match van stijlen variëren van een één stuk slank passen concept tot een twee stuk. De twee stukken zou een panty met een lange oversized lacy tank-top te zijn, om een schraal top met bijpassende panty. Deze sectie is bedoeld voor iedereen die hun lingerie wil gezien worden door anderen dan ze zelf iemand.

De verleidster is een deel van de kleding die wordt versierd door veel cheetah en zebra patronen. De algemene look is verleidelijk en racy. Ze zijn zeker stukken die zijn bedoeld om op te vallen, want elk ontwerp laat gewoon een beetje iets aan de verbeelding over. De bh’s en ondergoed kan iets worden onder de kleding gedragen, maar de baby poppen zijn iets dat je niet zou willen om alleen te dragen naar bed.

De romantische lijn van lingerie is zowel zoet en speels tegelijk. De roze, wit en zacht paars geven de zoete onschuldige gevoel aan de look, terwijl de kant, franjes en decollete geef het die rand. Elk stuk wordt verzorgd te worden betrokken in een soort van romantische situatie, waardoor ze perfect outfits voor; speciale data, jubilea en verjaardagsfeestjes.

De sensualist is een lingerie lijn die lijkt alsof het zou kunnen verdubbelen voor panama slijtage. De combinaties van de t-shirts en korte sets met volledige lengte stukken en vervolgens babypoppen via slipje of korte broek is een manier om de verleiding in de onschuldige rol van simpelweg het aantrekken van nachtkleding voor bed brengen. De uitkomst van de kleding lijkt te zijn dat het is vrij comfortabel om te dragen en als op zoek sexy wordt dan bereikt het was niet per ongeluk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *