Soorten en stijlen van designer handtassen

Designer tassen nooit tanen als het gaat om populariteit en ze zijn erg praktisch, omdat vrouwen hun belangrijke bezittingen kunnen uitvoeren samen met hen. Het is zeer waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van de garderobe van een vrouw en de meeste vrouwen hebben een obsessie voor het bezitten van een verscheidenheid van stijlen van handtassen.

designer-handbags

tote tas

Deze tas is oorspronkelijk ontworpen om het winkelen een stuk makkelijker voor vrouwen. Het is een van de populaire keuzes in handtassen voor vrouwen die op de weg. De bandjes van de designer tote kan meestal worden aangepast, zodat het altijd de juiste lengte wanneer gedrapeerd over de schouder. Er zijn verschillende soorten sluitingen, die ofwel een rits of een flap bevatten. Dit maakt de tote stijl tas erg stijlvol en praktisch voor vrouwen op de weg.

schoudertas

Misschien is de schoudertas stijl is een van de meest populaire keuzes van vrouwen vandaag de dag. Het ontwerp kan omvatten zowel een enkele band of een dubbele band. Deze zak is zo ontworpen dat de band verzekert lang genoeg is om te gebruiken om de tas op de schouder. Er zijn verschillende maten, vormen en materialen die worden gebruikt voor de ontwerper schoudertas met de primaire focus zijn stijlen die een perfecte balans tussen functie en mode aanbieden.

hobo tas

De vorm van een hobo designer tas is meestal een halve maan. Het is ontworpen met de vorm zodat het gemakkelijk te dragen en ligt mooi tegen het lichaam wanneer het wordt gedragen over de schouder. De hobo tas is meestal gemaakt van een enkele ruime compartiment dat gesloten ritsen. Dit type van designer handtas is een favoriet omdat ze zo gemakkelijk te dragen en zien er stijlvol uit voor bijna elke gelegenheid.

clutch tas

Deze kleine handtas is blijven behoren tot favorieten van vrouwen door de jaren heen. Het wordt meestal gebruikt wanneer een vrouw moet slechts een paar essentiële punten te dragen. De stijlvolle clutch bag is een standaard accessoire die wordt uitgevoerd om te gaan met een avondjurk of een andere formele kleding. De kleine en de langere vorm maakt het gemakkelijk voor vrouwen om grip en hold. In de meeste gevallen is er geen handvat en de designer tas is gewoon geklemd en meegenomen, vandaar de naam “clutch bag.

polsbandje zakken

Een polsbandje ontwerperzak is vergelijkbaar met de koppeling stijlzak, maar het heeft een kleine riem op een uiteinde. Deze stijl is ontworpen voor de vrouw om de handtas te hechten aan haar pols met behulp van de kleine band. Hierdoor kan de portemonnee om veilig te blijven terwijl de vrouw zich vrij met de portemonnee handig opgehangen aan haar pols te bewegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *