De stijl en gratie van de zwarte parel oorbellen

MIKI00315_0Parels zijn het symbool van elegantie en gratie voor eeuwen. Hoewel witte parel sieraden is de klassieke keuze, zwarte parels zijn mooi en modern. Het krijgen van zwarte parel oorbellen is een goede manier om uw jeugdige parel collectie te beginnen.

De zwarte versie van deze klassieke sieraden is historisch zeer zeldzaam. Zij worden van nature door de oester en gebruikt om kostbare zeldzame sieraden voordat de komst van kweken parels. Vooral vanuit Tahiti komen zwarte lippen oesters en de inhoud ervan is veel meer waard vanwege de kleinere output. Sommige Tahiti zwarte parel oorbellen of een Tahitiaanse zwarte parel ketting zou mooie geschenken te maken voor een speciale gelegenheid en zou alleen maar komen om de schoonheid van elke vrouw te verbeteren. Ze kunnen vrij duur zijn, maar je krijgt prachtige sieraden.

Wilt u meer betaalbare ketting en oorbellen gemaakt van deze kostbare zwarte bollen, gekweekte zoetwater parels zijn de weg te gaan. Oorbellen of studs zijn meestal gemaakt van een of meerdere parels, afhankelijk van of u liever meer discrete sieraden, of u wilt grotere stukken van sieraden. Je kunt niet echt dragen zwarte parel oorbellen met een andere vorm van sieraden, dus als je wilt ook een ketting te dragen, kies dan een parel ketting gemaakt van deze zwarte kleine parelmoer ballen. De combinatie is echt elegant en zal pronken uw stijl. Vrouwen meestal beginnen door het verkrijgen van dit soort oorbellen, maar zijn zo gecharmeerd door de schoonheid van de parel sieraden die ze meestal gaan voor de ketting ook.

Wat maakt donkere parels zo mooi en uniek is dat ze niet in massa geproduceerd kan worden. Het proces van kweken is niet altijd succesvol oesters zijn gevoelig voor veel factoren, zoals klimaat en water. China is de grootste producent van parels gekweekt in zoet water. Er zijn twee manieren om het kweken van parels. Een manier is om de parel in de mossel implanteren, en je krijgt een parel op een moment. De andere manier is om te implanteren tot 25 grafts in de mantel van de mossel, en krijg niet kralen zoetwaterparels zwart van kleur.

Je zou kunnen denken dat de kwaliteit van het tweede type van parels is niet zo goed, maar eigenlijk is het een stuk meer dan de afgelopen jaren verbeterd. In het begin, de parels had de vorm van rijst, maar tegenwoordig zijn ze bijna rond. De producenten hebben moeten milieu-obstakels te overwinnen. Vervuiling is hard op de industrie zo veel meren zijn niet meer geschikt voor het kweken van parels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *