Hoe je de beste lingerie kiezen

Of een man doet het voor zijn speciale dame of een vrouwtje is winkelen voor zichzelf, het kiezen van lingerie een moeilijke taak zijn. Vrouwen hebben verschillende soorten lichaam en terwijl sommigen willen bepaalde activa, veel aandacht voor wat er beter links verborgen accentueren. Met dit soort kleding, het is meer over de houding opgeroepen dan het lichaam het type van de vrouw. Volg deze tips om een keuze die het beste pronkt en brengt de sexy kant te maken.

lingerieAls de borsten zijn speerpunten, op zoek naar beha en panty sets of teddies die beugels voor ondersteuning voorzien. Grote-breasted vrouwen moeten kiezen voor demi-cut bh’s en mensen met kleine tailles schreeuwen kiezen voor korsetten die kan worden aangepast aan de zandloper vorm. Een korset is de perfecte manier om een lift te voorzien en pronken decollete. Eerlijke gevilde vrouwen zien er geweldig uit in zwarte korsetten terwijl die met tan of donkere huidtinten zien er aantrekkelijk in het wit.

Jongen shorts zijn een van de laatste modetrends en hoewel ze de traditionele lingerie niet mogen zijn, ze zijn uitstekend geschikt voor het accentueren van de billen. Een beha of corset gepaard met jongen shorts maken de perfecte combinatie voor vrouwen met mooie derrieres. Voeg een paar schoenen met hoge hakken te verlengen en de toon van de billen en de benen en maken het plaatje compleet door het gladstrijken van een aantal baby-olie.

Vrouwen met lange benen kunnen hun GAMS accentueren door het dragen van hoge-cut slips en jarretelles. Slips zijn ook perfect voor dames die zich zorgen maken over het blootstellen van te veel huid en die proberen om hun buik te verbergen. Een korset is een andere manier om een paar centimeter van de taille trimmen zonder al te veel onthullen. Wanneer gaan bescheiden, gebruiken naaldhakken en gedurfde make-up om het opendraaien van de sex-appeal.

Dames winkelen voor zichzelf zou moeten overwegen wat mannen de voorkeur. Eenvoudige kleuren, ongecompliceerde stijlen, en een goede pasvorm boven hun lijsten. Mannen willen niet afgeleid worden van de rondingen van het lichaam en ze liever ondergoed dat niet moeilijk te verwijderen zijn. Ze haat het om vrouwen die zich ongemakkelijk voelen en voortdurend trekken aan hun bh of onderbroek te zien.

Lingerie moet een genot om te winkelen voor, niet iets te kopen vrezen zijn. Onderkleding die maken vrouwen zich zelfverzekerd en sexy zal altijd winnaars. Kies een stijl die aantrekkelijk, comfortabel, en accentueert de positieve, terwijl het verbergen van de negatieve. Vrouwen zien er het beste wanneer ze zijn gelukkig in hun eigen huid en wat is het te bedekken.