Sommige van de heetste trends in bruids sieraden voor 2014

Bride-Wedding-Jewelry-Sets1Als je nog steeds proberen om te beslissen over wat voor soort bruids sieraden om te dragen op je trouwdag, wees gerust er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen. Als je een van de ongelukkige bruiden die heeft geen sieraden, genomen door een weduwe tante, maar nog steeds willen iets dat lijkt zijn “oude” wilt u misschien een choker of een soort van bib ketting overwegen. Dit soort bruids sieraden werkt zeer goed als je jurk is meer aan de eenvoudige kant, maar zal niet werken met een jurk met een hoge halslijn. Bib kettingen zijn een bijzonder prachtige soort bruids sieraden, omdat ze trekken het oog van de kijker tot aan je gezicht en kan echt een heel gewaagde verklaring af te leggen. Er zijn veel bib kettingen die in uw bruids sieraden die zeer redelijk geprijsd kunnen worden opgenomen.

Geen bruid mis met sieraden die bestaat uit slechts een eenvoudige ketting kan gaan. Voor een bruid die het dragen van een meer verfijnde jurk, een stuk van bruids sieraden gemaakt van een aantal Swarovski kristallen toe te voegen precies de juiste touch vooral als je jurk heeft niet veel kristallen of bling al op. Bruids sieraden die Swarovski kristallen gebruikt zal iets duurder zijn. Als u winkelen op een begroting, kan ouder op zoek sieraden met een goed gevoel vaak te vinden op rommelmarkten. Het zal meestal niet worden geadverteerd als sieraden en kan een beetje aandacht nodig hebben om het klaar voor de grote dag, maar een beetje liefde kan een lange weg te gaan halen.

Een ander ding dat kan worden gebruikt een bruids sieraden zijn enkele decoratieve kristallen haren kammen. Als u niet van plan bent over het gebruik van een sluier, met behulp van enkele kristal haren kammen in je haar zal veel sprankeling te geven en echt een upgrade van uw look. Haren kammen zijn geweldig ongeacht uw kapsel. Ze werken net zo goed met haar dat uitvoerig is gestyled en haar dat zeer eenvoudig en elegant blijft.

Een armband toe te voegen is een leuke manier om je look op je trouwdag met accessoires. Als je gaat om het dragen van een eenvoudige, korte mouwen jurk, dan is het toevoegen van een iets dikkere armband vindt u een zeer verfijnde look te geven. Meer uitgebreide toga zal slanker armbanden, natuurlijk dicteren.

En wat de bruid niet zou willen dragen oorbellen op haar grote dag? De bruid, die zal worden met een eenvoudige updo kan wegkomen met oorbellen die een beetje drukker dan bruiden die houden hun haar eenvoudig en versleten zijn. Of je kan gewoon wilt een aantal eenvoudige diamant studs toe te voegen aan je look.

Ongeacht wat je kiest de leukste over bruids sieraden is eigenlijk het winkelen voor het. Als u op de stijl van de jurk je vroeg genoeg dragen besloten hebt, dan zul je maanden en maanden moeten zoeken naar de perfecte bruids sieraden waarin aan kleding zelf. U zult zeker wil iets dat zowel vleiend zal zijn en uw gasten ooh en ahh op hetzelfde moment. Met een beetje planning, moet het niet moeilijk voor u om te komen met de perfecte stijl.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de fantastische koppelingen beschikbaar voor bruiden. Van eenvoudige en prachtig uit te werken en charmant, koppelingen zijn de perfecte manier voor u om uw belangrijke items te dragen op uw grote dag!